Wie is Maatje van Kaatje?

Ik ben Karin Voorwinde, een ambitieuze vrouw van 48 jaar met jarenlange ervaring in de zorg en dienstverlening. Daarnaast ben ik mantelzorger geweest.

Flexibiliteit, goede service en liefdevolle zorg

Ik ben geboren in Weert en woon inmiddels met mijn man, drie kinderen en twee honden in Etten-Leur. Daar heb ik jarenlang een kinderdagverblijf met maar liefst zes vestigingen gerund, waarbij plezier voor het vak en betrokkenheid bij de kinderen voorop stond. Wij stonden bekend om onze flexibiliteit en goede service naar de ouders en de liefdevolle zorg voor de kinderen. Deze organisatie heb ik in 2018 overgedragen aan een grotere organisatie.

Daarom spring ik mijn bed uit

Na een jaartje welverdiende rust ging het weer kriebelen. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Vanuit mijn liefde voor de zorg heb ik een concept uitgewerkt en opgezet voor senioren en mensen die om wat voor reden dan ook wat ondersteuning kunnen gebruiken. Betrokkenheid, flexibiliteit en goede service staan daarbij nog steeds voorop. Om op deze manier iets te kunnen betekenen voor de maatschappij, dat is waar ik mijn bed voor uit spring. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn maatjes u te helpen bij uw dagelijkse activiteiten.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png