Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij regelen voor u de hulp die u nodig heeft of het gezelschap dat u wenst. Onze diensten kunnen worden aangevraagd door uzelf en door professionals, maar ook door mensen in uw naaste omgeving. Soms zijn zij zelf niet in de gelegenheid om u de juiste hulp of aandacht te bieden. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een druk gezinsleven, een grote afstand of emotionele en/of fysieke druk.Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen met uw aanvraag.

Wat doen onze maatjes?

Onze maatjes helpen bij lichte huishoudelijke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het draaien of ophangen van een wasje, samen boodschapjes doen of uw maaltijd voorbereiden. Maar ook het houden van gezelschap, samen een spelletje doen of de krant lezen hoort tot onze hulpverlening, net als met u mee gaan naar de arts of het ziekenhuis en nog veel meer.

Hulpverlening op maat

Bij Maatje van Kaatje krijgt u precies de hulp die bij u past. Wij komen inventariseren wat u nodig heeft en bespreken met u welke hulp u daarbij kunt gebruiken.

Een maatje die bij u past

Maatje van Kaatje selecteert een maatje die goed bij u past, zodat u de juiste hulp krijgt en het leven voor u een stuk aangenamer wordt. Onze maatjes zijn allemaal in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), zijn betrokken en hebben hart voor de zorg. Alle maatjes zijn heel professioneel en communicatief vaardig, we houden ons aan onze gedragscode en natuurlijk zijn we prettig in de omgang. Dankzij Maatje van Kaatje kunt u zolang en op een zo prettig mogelijke manier thuis blijven wonen. Een zorg minder, voor u en uw familie.

Onze reguliere maatjes leveren geen medische zorg. Uiteraard kunnen wij hier wel in bemiddelen.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png