Vergoedingen

Als u gebruikmaakt van de diensten van een van onze maatjes, berekenen we de kosten op basis van het aantal gewerkte uren tegen een uurtarief.De kosten voor onze dienstverlening kunnen gefinancierd worden uit eigen middelen, met een vergoeding vanuit de WMO voor de gecontracteerde gemeenten.Een persoonsgebonden budget (PGB) en eventueel vanuit uw zorgverzekering. Eén keer per maand krijgt u van ons een factuur met daarop een overzicht van de gewerkte uren.Wij innen het factuurbedrag (liefst) via automatische incasso (of u kunt gebruik maken van een andere betaalmogelijkheid).

Wij zijn werkzaam in de gemeente:Etten-Leur,Moerdijk,Roosendaal,Halderberge,Rucphen, Zundert e.o.

Vergoeding

Bent u afhankelijk van bepaalde persoonlijke ondersteuning, dan heeft u wellicht recht op (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten van onze dienstverlening. Wij zoeken dat graag voor u uit en kunnen u helpen bij eventuele aanvragen. Komt u in aanmerking voor een vergoeding vanuit de WMO dan kunt u kiezen uit gecontracteerde aanbieders.Heeft u recht op een PGB of op een aanvulling vanuit uw zorgverzekering, dan kunt u zelf kiezen wie de zorg levert maar ook hoe en wanneer de zorg en de ondersteuning wordt geboden.Wij kunnen u adviseren en begeleiden als het gaat om het opstellen van een zorgovereenkomst en zorgverslag voor de sociale verzekeringsbank of uw PGB-aanvraag.

PGB (Persoons Gebonden Budget)

Indien Maatje van Kaatje voor u de bemiddeling en begeleiding van de juiste zorgverlener mag regelen, dan betaalt u geen kosten voor de hulp bij het aanvragen van uw PGB. Een aanvraag verzorgen wij voor u van het begin tot het einde.Ondersteuning en begeleiding gefinancierd vanuit een PGB is vrijgesteld van btw. Dit geldt niet voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Links

Vragen?

Onze maatjes zouden eventueel ook ingezet kunnen worden vanuit de gemeente of andere zorginstellingen. Voor vragen hierover neemt u gerust contact op met ons.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 06 - 4374 6915.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png