Webcam en monitoring

Webcam en monitoring

Veel senioren wonen nog thuis en hebben nog geen ondersteuning nodig. Af en toe komt er iemand van de familie langs en is er telefonisch contact. Maar stel nu dat er toch iets gebeurt in huis. Dan kunt u rekenen op Maatje van Kaatje. We bellen u op een vast moment in de week om te bespreken of alles goed gaat, of er bijzonderheden zijn en of u nog wensen heeft. Het is niet alleen ter geruststelling, het is ook gezellig als een bekende belt. Gewoon even praten om te kijken hoe het gaat. Onze maatjes zijn betrokken en houden graag contact met u. Als dat nodig is of als u daar behoefte aan heeft, kan onze medewerker ook bij u langskomen. Hij of zij woont immers bij u in de buurt.

Ontzorgen mantelzorgers

Natuurlijk hebben uw kinderen, familie en buren het beste met u voor. Maar soms hebben zij het zo druk met werk en andere zaken dat er weinig tijd overblijft om ook nog een goede mantelzorger te kunnen zijn. Gelukkig staat ook dan Maatje van Kaatje Seniorendienst voor u klaar. Wij kunnen taken overnemen van uw mantelzorger, bijvoorbeeld als hij of zij op vakantie is, ziek is of gewoon even ontlast moet worden.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png