Diensten rondom huis

Klushulp

Ook voor al uw klusjes in en rondom uw huis kunt u contact opnemen met ons. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Dan gaan wij aan de slag om alles zo goed mogelijk voor u te regelen en te bemiddelen waar nodig. Een klusjesman is een vakman die particulieren op allerlei manieren kan helpen. Of het nu gaat om het opruimen van een zolder, het ophangen van een schilderij of het afvoeren van afval, een klusjesman draait er zijn hand niet voor om. Timmeren, tuinieren, metselen of stukadoren? Een goede klusjesman kan voor alle denkbare klusjes in- en rondom het huis ingeschakeld worden.

Tuinhulp

Heeft u iemand nodig die uw tuin kan onderhouden omdat u zelf het zware werk niet meer kunt doen? Dan gaan we daarvoor zorgen. Wilt u zelf meehelpen door bijvoorbeeld bloemetjes te planten of uw moestuintje bij te houden? Alles kan in overleg.

Veiligheid en zelfredzaamheid

Heeft uw hulpmiddelen nodig of moeten er aanpassingen gedaan worden aan uw huis? Heeft u advies nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen langs om te inventariseren wat er nodig is en overleggen dat met u, als dat mogelijk is met een familielid erbij. Als duidelijk is wat er moet gebeuren, gaan we dat voor u regelen. Hierbij kan een klusjesman veel betekenen.

Hulp bij verhuizing

Wilt u graag ergens anders wonen maar ziet u op tegen het gedoe van de verhuizing? Geen probleem voor Maatje van Kaatje. Wij kijken samen met u wat er mogelijk is, hoeveel hulp we zelf kunnen bieden en welke extra hulp we moeten regelen. Zo kunt u zonder zorgen verhuizen.

Mogelijkheden:

  • Het verhuizen van uw inboedel met in- en uitpakken van verhuisdozen.
  • Hele inboedel verhuizen zonder in- en uitpakken.
  • Het transporteren van enkele meubelstukken (meubeltransport).
  • Hulp bij het demonteren en monteren van bedden en kasten.

 

Leegruimen woning en afvoeren

Ziet u als mantelzorger of familielid op tegen leegruimen van een woning en het afvoeren van spullen uit de woning? Wij helpen u graag de woning schoon en leeg op te leveren. Samen bespreken we hoe we u kunnen ondersteunen en daar zoeken wij de juiste hulp bij.

Ontruimen met zorg en aandacht

Er zijn altijd spullen die voor u speciale waarde hebben. Het is belangrijk dat deze spullen worden geselecteerd en netjes worden vervoerd. Zo blijven ze behouden en kunt u er nog lang van genieten. Wij regelen dit graag voor u. Voor de achtergebleven inboedel gaan wij op zoek naar een goed tweede huis. Wij gooien de bezittingen dus niet zomaar weg. Wij zorgen dat ze, via verschillende stichtingen en goede doelen, worden geschonken (of verkocht) aan mensen die er blij mee zijn. Een huis ontruimen doen wij dus met zorg en persoonlijke aandacht.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png