Gezelschap

Betrouwbaar steuntje in de rug

Maatje van Kaatje geeft u een betrouwbaar steuntje in de rug. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van senioren,gezinnen,mensen met een beperking of mensen met een hulpvraag, of het nu gaat of wat gezelschap, het doen van een spelletje of andere bezigheden. We kunnen u ook helpen structuur aan te brengen in uw dag of week. 

Het is belangrijk dat u, naast een maatje, voldoende sociale contacten heeft. Ook hiermee helpen wij graag. Wij zorgen ervoor dat u de aandacht en ondersteuning krijgt die u verdient. 

Gezelschap

Kunt u wel wat extra gezelschap of ondersteuning gebruiken dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor senioren,gezinnen,mantelzorgers,mensen met een beperking,of mensen met een hulpvraag is het erg prettig om wat extra ondersteuning en gezelschap te krijgen. 

Woont u al in een instelling maar is er toch meer behoefte aan ondersteuning of gezelschap? Ook dan kan deze dienst een goede uitkomst zijn.Uiteraard bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png