Diensten binnenshuis

Aanvragen

De diensten van Maatje van Kaatje kunnen aangevraagd worden door uzelf, maar ook door professionals, uw netwerk of uw familie/kinderen als zij zelf niet in de gelegenheid zijn om u de juiste tijd en aandacht te geven. Dat kan worden veroorzaakt door een druk gezinsleven, door te grote emotionele of fysieke druk of simpelweg door te lange afstand.

Huishoudelijke hulp

Uw maatje kan u ook helpen met lichte huishoudelijke taken. Wilt u meer huishoudelijke hulp, dan kunt u dat met ons bespreken. Wij kijken dan of dit voor onze organisatie haalbaar is of dat we dit beter voor u kunnen regelen met de Thuiszorg. In dat geval zoeken wij voor u een betrouwbare en gescreende huishoudelijke hulp. Wij komen altijd uw huishoudelijk maatje voorstellen om te kijken of er de juiste klik is. Is dat het geval? Dan kan uw maatje direct bij u aan de slag. Dit kan meestal snel geregeld worden.

Administratie

Wij kunnen u ondersteunen bij uw administratie, het invullen van uw formulieren of het aanvragen van bepaalde documenten. Denk aan bijvoorbeeld de belastingaangifte, de PGB-aanvraag of WMO-aanvraag of het op orde brengen van uw administratie. Om structuur en regelmaat in uw dag of week te brengen kunnen we u ook helpen gebruik te maken van een agenda. Zo kunt u goed plannen en houdt u overzicht. Moeten er belangrijke telefoontjes gepleegd worden? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Computerhulp

Wilt u leren omgaan met een computer, iPad of mobiele telefoon? Onze ervaren studenten helpen u daarbij. Van Windows tot Apple en van tablets tot printers, zij helpen u graag. Ook privéles aan huis kunnen we voor u regelen. Zo leert u in uw eigen omgeving goed met uw apparaten om te gaan.

Installeren en uitleg van al uw apparatuur

Heeft u een nieuw apparaat gekocht dat geïnstalleerd moet worden, dan kunnen wij dat ook voor u doen. Wij begrijpen dat het soms ingewikkeld is om een apparaat aan te sluiten of opnieuw in te stellen. Wij zullen u dan ook op een gebruiksvriendelijke manier uitleg geven over het apparaat en al uw vragen hierover beantwoorden.

Uw wensen centraal

Heeft u andere wensen? Bespreek ze met ons en waar mogelijk zullen we u hierin ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van een ontmoeting, een feestje, een bruiloft of verjaardag, het bespreken van uw laatste wens of het invullen van uw uitvaartcodicil.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png