Intake gesprek

Wij zijn werkzaam in de gemeente:Etten-Leur,Moerdijk,Roosendaal,Halderberge,Rucphen, Zundert e.o.

Dienstverlening op maat

Iemand met fysieke klachten heeft andere zorg nodig dan iemand met bijvoorbeeld dementie. Daarom komt Maatje van Kaatje graag bij u langs voor een informatief gesprek. Samen brengen wij uw behoeften en wensen in kaart en bespreken we welke hulp u nodig heeft. Ook maken we afspraken over de dagen en tijden waarop uw maatje komt en zorgen we dat uw maatje snel aan de slag kan. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. 

Indien we bij een intake gesprek tot een overeenkomst komen, wordt een intake document volledig ingevuld. Dit formulier kunt alvast inzien en/of downloaden via onderstaande button.

 Intake formulier 

Vrijblijvend intake gesprek

Vul het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om een afspraak met u te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Contactaanvraag intake
Ik wil graag dat u contact met mij opneemt.
Vul hier een geldig e-mail adres in

Medewerker/ Feelancer / ZZP-er

Al onze maatjes worden zorgvuldig geselecteerd en werken onder andere als freelancer, ZZP-er, of ze zijn bij ons in dienst.Wij nemen uw hulpvraag graag in behandeling en doen onze uiterste best om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Aanmelden dienstverlener

 Aanmeldformulier maatjes 

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png