Klachten

Niet tevreden?

Bij Maatje van Kaatje doen wij onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Wij helpen u dan graag bij het oplossen van uw ontevredenheid. Dit kan op verschillende manieren.

Een gesprek met uw Maatje is vaak al heel verhelderend.Daarin kunnen uw ontevredenheden eenvoudig worden besproken en opgelost.Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd terrecht bij uw coördinator van Maatje van Kaatje via 06 – 437 469 15.

U kunt uw klacht ook schriftelijk aan ons doorgeven via onderstaand formulier.Wij zullen dan zsm contact met u opnemen om een afspraak te maken en te kijken of we een passende oplossing kunnen aanbieden.Mocht u ondanks alles toch niet tevreden zijn dan kunt u terecht bij onze onafhankelijke klachtencommissie:

www.erisietsmisgegaan.nl

(aangesloten bij WKKGZ)                  

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png