Veelgestelde vragen voor maatjes

Wat voor werk is er allemaal mogelijk bij Maatje van Kaatje?

Je kunt bij ons kiezen uit:begeleiding,denk aan:(gezelschapsmaatje,administratie en/of computerhulp,vervoer,dagbesteding enz) Klushulp,tuinonderhoud. Soms is het ook mogelijk om een combinatie te maken. Indien u interesse heeft in bovengenoemde functies voor kortere of langere tijd dan kunt u een sollicitatiebrief sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe verloopt de aanmeldings procedure?

Indien uw brief geselecteerd wordt zullen wij u uitnodigen voor een oriënterend gesprek. Indien dit gesprek positief is gaan we samen kennis maken bij de opdrachtgever. Als het van beide kanten bevalt, vragen we u om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen bij uw gemeente. Wanneer de VOG bij ons binnen is kunt u zsm starten.

Ga ik als dienstverlener altijd naar dezelfde klanten?

Wij proberen u inderdaad zoveel mogelijk bij dezelfde klanten te bemiddelen zodat u een vast gezicht bent voor die persoon. Dat werkt prettig en op die manier bouwt u een band op wat we ook erg belangrijk vinden als maatje.

Heb je specifieke diploma’s nodig om Maatje van Kaatje te worden?

Nee, er zijn niet altijd specifieke diploma’s nodig. Wel een flinke dosis enthousiasme,motivatie eventueel werkervaring in betreffende branche (voor enkele functies niet noodzakelijk). Voor sommige dienstverleningen worden wel de juiste diploma’s en of werkervaring vereist.

Hoeveel uren kan ik bij jullie aan de slag?

Het aantal uren gaat in overleg. Er wordt veel met parttime diensten gewerkt. Je kunt zelf aangeven hoeveel uren je graag wil werken. Daarom zijn deze werkzaamheden goed te combineren met een gezin,studie of andere activiteiten. 

Ik ben niet in het bezit van een auto. Kan ik dan wel aan de slag bij een opdrachtgever.

Voor bepaalde diensten heb je een auto nodig. Het ligt eraan om welke functie het gaat. We proberen in ieder geval een match te vinden dichtbij huis indien mogelijk.

Werk ik als ZZP-er?

We werken zeker ook met zzp’ers maar dat is niet bij elke functie van toepassing. De meeste dienstverleners werken als freelancer,of zijn bij ons in dienst en hoeven dus niet altijd ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.

In welke regio’s bied Maatje van Kaatje haar diensten aan?

Wij zijn momenteel werkzaam in de gemeenten Etten-Leur,Moerdijk,Halderberge,Roosendaal,Rucphen,Zunder en omgeving.

Wat als ik wil stoppen met de werkzaamheden?

Hierbij geldt een maand opzegtermijn bij de opdrachtgever. Samen vertellen we de klant dat we op zoek gaan naar een nieuw maatje. In sommige gevallen komt het voor dat het mogelijk is om eerder te stoppen als er een nieuw passend maatje gevonden is.

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u een intakegesprek? Wij komen graag bij u langs om nader kennis te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel:
06 - 4374 6915.

Maatje van Kaatje, mantelzorgvervanging

logo_Tekengebied_1.png